Пиян шофьор блъсна и уби на място 48-годишна жена във видинското

...
Пиян шофьор блъсна и уби на място 48-годишна жена във видинското
Коментари Харесай

Шофьорът, който блъсна и уби пешеходка във Видинско, пил в заведение до рано сутринта

Пиян водач блъсна и умъртви на място 48-годишна жена във видинското село Дреновец в събота рано сутринта. 30-годишният мъж е шеф на дома за остарели хора в селото и е карал с близо два промила алкохол в кръвта.

По думите на кмета на селото Надя Иванова той е пил с компания в заведение в центъра до ранните часове на събота.

„ Останах доста изумен, когато разбрах, тъй като в никакъв случай не съм го виждал да пие, а сме били на доста места дружно. Той е положително момче, работлив, придирчив и всичките му сътрудници го почитат. За страдание и такива неща стават в живота. Ще изчакам решението на съда и мярката, която ще му бъде наложена, след което ще взема решение дали да бъде осъден. В момента не мога да кажа каква ще бъде ориста му “ , съобщи кметът на Община Ружинци Александър Александров.

Той добави, че умрялата пешеходка е вървяла по пътното платно , което за жалост е процедура в селото. По думите му там има построена маркировка и ремонтирани тротоари , само че хората всеобщо не ги употребяват. От своя страна водачите също нарушават закона и постоянно надвишават ограничаването от 40 км/час, което е причина за произшествия.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР